Κατασκήνωση για χαρισματικά παιδιά στην Κύπρο

Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Χαρισματικών Παιδιών Κύπρου κατασκήνωση. Με ολόθερμες ευχές για καλή επιτυχία, αντιγράφω από το newsletter. Λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής εδώ: www.giftedchildrencyprus.org/
 
Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά και ήρθε λοιπόν η ώρα να κανονίσουμε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις των παιδιών μας, προσφέροντάς τους την ανείπωτη χαρά!!!
 
Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να βρεθούμε όλοι μαζί για το φετινό  Καλοκαιρινό Camp 2012!!! O Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Χαρισματικών Παιδιών Κύπρου διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κύπρο 8ήμερο SUMMER CAMP, θα φροντίσει για την ομαλή ροή του προγράμματος, το χώρο και τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Απευθύνεται σε παιδιά  2ας Δημοτικού – 2ας Γυμνασίου, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου.
Πότε;
Από τις 14 – 21 Ιουλίου, 2012!

Πού;
Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μιτσή, στη Λεμύθου.

Στόχοι:
Στόχος μας είναι η ενίσχυση της ενσυναίσθησης και της αυτογνωσίας των χαρισματικών παιδιών και θα έχουν τη δυνατότητα σε μια μικρή ομάδα (μέγιστος αριθμός 20 παιδιά) να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, όπου το Θέατρο, ο Χορός, η Κινησιολογία και η Δημιουργική Συγγραφή, αλλά ιδιαίτερα τα ίδια τα παιδιά θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Η άριστη κατάρτιση και πείρα των καθηγητών βοηθούν στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Σχόλια