Ανακοίνωση για συνέδριο Εκπαίδευσης- Αθήνα, 1-4 Ιουλίου 2009

Excellence: education and human development.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον διεθνές συνέδριο με σημαντικούς προσκεκλημένους διοργανώνεται στην Αθήνα 1-4 Ιουλίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υπό τη διοργάνωση του Διεθνούς Διαδραστικού Εκπαιδευτικού Δικτύου APOLLON και του ερευνητικού τμήματος της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοπεδικής Χειρουργικής και Τραυματιολογίας

Τις θεματικές ενότητες μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε γενικά παιδαγωγικά θέματα αλλά και πιο εξειδικευμένα, όπως η χαρισματικότητα, το ταλέντο και οι υψηλές ικανότητες στις επιστήμες. Η κύρια γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική αλλά θα γίνουν και παρουσιάσεις και εργαστήρια και στα ελληνικά.

Σχόλια

Ο χρήστης ntafmar είπε…
Πως μπορει καποιος να δηλώσει συμμετοχη για να το παρακαολουθήσει?Δίνεται και βεβαίωση συμμετοχής ή κάποιο ποσό εγγραφής?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ο χρήστης Kalliope είπε…
http://www.excellence-con.eu/registration/ Σε αυτό το λινκ θα βρείτε τις σχετικές πληροφορίες για την εγγραφή, κτλ. Φαντάζομαι ότι βεβαίωση συμμετοχής δίνεται σε όσους επιθυμούν, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τους διοργανωτές για να το επιβεβαιώσετε.