Παιδικό βιβλίο για τη διαφορετικότητα και τη σωστή διατροφή


Μόλις κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο "Το ξωτικό που ήθελε να ψηλώσει" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Πρόκειται για μια ιστοριούλα με θέμα τη διαφορετικότητα και τη σωστή χρήση της τροφής. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς σε αυτόν τον σύνδεσμο, στον οποίο μπορεί και να το παραγγείλει (όπως και στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:
Όλα τα μικρά ξωτικά, όπως κι όλα τα μικρά παιδιά, ονειρεύονται να ψηλώσουν. Κι ο Πιριπόν της ιστορίας μας ονειρεύεται κι αυτός να γίνει πρώτο μπόι. Μόνο που πιστεύει ότι θα το πετύχει… τρώγοντας! Γι’ αυτό και τρώει πολύ. Τρώει διπλές μερίδες. Τρώει τα πάντα! Τρώει όσο μπορεί κι όσο αντέχει. Και φυσικά κοντεύει να αρρωστήσει. Ευτυχώς τον γλιτώνει η μαμά του με τις σωστές συμβουλές.
 
Μια ιστορία για τη διαφορετικότητα και τη σωστή χρήση του φαγητού με διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς αναγνώστες.

Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες 6+, η οποία περιλαμβάνει απλές, διασκεδαστικές ιστορίες μέχρι 700 λέξεις που οδηγούν το παιδί στον δρόμο της ανάγνωσης.



Σχόλια